Complete gezichtsbehandelingen 75 min - € 69,00 90 min - € 75,00
A touch of Roses
A touch of Lavender
A touch of Wood
A touch of Happiness

Anti-age [KUMARI]
Huidverstevigende, liftende gezichts-behandeling
Timeless Beauty Cupping behandeling 90 min - € 75,00
[IRIS]
Behandeling voor de intolerante huid
[MANUKA]
Behandeling met Manuka honing en rozenkwarts kristal-massage olf Manuka rijststempelmassage
Youth Boost Facial
Huidverjongende behandeling
 
Standaard gezichtsbehandeling 60 min - € 57,50
 
Speciale behandelingen
Anti-aging oog behandeling (NETRA) 30 min - € 30,00
Voetbehandeling (PADA) 45 min - € 45,00
Chakra edelsteen therapie (UDARA) 60 min - € 65,00
Lichaamsmassage (MADANA) 60 min - € 65,00
Kokos lichaamsmassage met kokosstempel 60 min - € 70,00
 
Harsen
bovenlip (tijdens behandeling)
kin (tijdens behandeling)
beide (tijdens behandeling)
oksels
onderbenen
gehele benen
€ 08,25
€ 08,25
€ 15,00
€ 13,25
€ 42,00
€ 21,50
Overige
(tijdens behandeling)
verven wimpers
verven wenkbrauwen
beide  

€ 09,25
€ 07,25
€ 13,25
ANTI-AGE / KUMARI

Huidverstevigende, liftende gezichtsbehandeling
Vermindert de Vata (lucht,ether / droogte) elementen, verstevigt de bindweefsels, versterkt de elastische vezels van de huid en stimuleert de celregeneratie. Enzymatische peeling, (gewonnen uit passiebloem en mango), deze verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celregeneratie - Ampul boordevol werkzame stoffen voor een extra liftende effect - ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté - Shaping Peel-Off mask met algen, versterkt de weefsels, verstrakt de contouren en herstelt de vochtbalans, verzorging.

Anti-Age Timeless Beauty is een productlijn om de rijper wordende huid vitaal, jeugdig en gezond te houden zodat die er mooi uit blijft zien. De producten uit deze productlijn verminderen de endogene afbraak van collageen en versterken de aanmaak van lichaamseigen collageen. De producten zijn rijk aan antioxidanten en omega 3-vetzuren. Daarnaast bevatten ze de vitamines A, E en C, die gewonnen worden uit actieve zeealgen-extracten , arganolie en blauwe druivenpitolie.

IRIS

Behandeling voor de intolerante huid
Kalmerende behandeling met speciale massagetechnieken en Peel-off masker voor de gestreste huid met roodheid (couperose) en rosacea (inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren) - koele kompressen - serum - verzorgende crème.

MANUKA

Behandeling met Manuka honing en rozenkwartskristalmassage of Manuka rijststempelmassage
Reiniging - epileren - onzuiverheden verwijderen - ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté - warm honingmasker met rozenkwartskristalmassage of rijststempelmassage - warme kompressen - verzorging.

YOUTH BOOST FACIAL

Huidverjongende behandeling
Reiniging en/of scrub - meridiaan drukpuntmassage - gerichte kleine frictiemassages (op rimpels en lijntjes) met de AcuBeautywand - zachte lymfedrainage (massage van het gezicht) - verstevigende gezichtspakking verzorging.

SPECIALE BEHANDELINGEN

ANTI-AGING OOG BEHANDELING (NETRA) 30 min - € 30,00

Deze oogliftende behandeling met kristalmassage verlicht vermoeide ogen en vertraagt het verouderingsproces rond de ogen. De behandeling bestaat uit: reiniging - drainerende massage - oogmasker - marma-(ontspanningspunten) massage met bergkristal - liftend serum - vochtbalans herstellende oogbalsem.

VOETBEHANDELING (PADA) 45 min - € 45,00

Deze voetbehandeling is een weldaad voor uw voeten. Het is een ontspannende en verfrissende behandeling. Geeft gelijk verlichting bij pijnlijke en gezwollen voeten en is voedend voor de droge huid De behandeling bestaat uit: warm voetenbad - zachte peeling - voetpakking - ontspannende voetmassage. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een ontspannende hand- armmassage.

CHAKRA EDELSTEEN THERAPIE (UDARA) 60 min - € 65,00

Dit is een buikmassage van de darmen met hiervoor specifieke essentiële oliën die de energie vrijelijk laat stromen en buikklachten zullen afnemen. Inclusief een Anti-age gezicht, hals en decolleté massage. A treatment with love & serenity

LICHAAMSMASSAGE (MADANA) 60 min - €65,00

Deze massage is een combinatie van een Ayurvedische lichaamsmassage met kruidenstempels en warme olie. De stempels zorgen voor een diepere ontspanning.

KOKOS LICHAAMSMASSAGE met kokosstempel 60 min - € 70,00

Het lichaam wordt gescrubd met speciale stempels (gevuld met kruiden). Het scrubben verwijdert dode huidcellen en geeft nieuwe energie. Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt.

TIMELES BEAUTY CUPPING BEHANDELING 90 min € 75,00

Intensieve Anti-age gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren. Cupping massage zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collegane en elastine vezels wordt gestimuleerd. Deze massage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefsel massage. Behandeling bestaat uit: Ontspannende hoofdmassage - Reiniging - Peeling - Epileren - Korte bindweefsel massage - Manuele massage - Cupping gezichtsmassage - Masker - Verzorging. Na afloop een heerlijk kopje koffie of kruidenthee

2016 © Salon Skin Times - Webdesign The Styling Store